Termeni şi condiţii

Livrare şi plată

Livrarea

Livrarea Produselor se face prin curier rapid sau prin Posta Romana, în toată ţara, la adresa furnizată de Utilizator în momentul realizării comenzii. Utilizatorul trebuie să furnizeze în momentul plasării comenzii adresele de facturare şi de livrare reale şi corecte. Termenul de livrare este de 2 zile lucrătoare cu curier rapid si 5 zile lucrătoare cu Posta Romana de la data confirmarii comenzii.

Modalităţi de plată

Plata se poate efectua numerar, în sistem ramburs.

Costul final conține prețul produselor comandate plus taxele de expediere si livrare.

Preţurile

Produselor afișate pe Site reprezintă preţurile finale de cumpărare. Acestea pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau ulterioară.

Preturile de expediere si livrare (in functie de greutatea coletului) sunt, incepand de la:

  • 10 lei prin Posta Romana
  • 15 lei prin curier rapid

Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra şi intra în posesia Produselor este necesară parcurgerea următoarelor etape:

  • înregistrarea/autentificarea dvs. ca Utilizator;
  • alegerea si comandarea Produselor;
  • livrarea si plata produselor.

Înregistrarea ca Utilizator

Site-ul poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).

Pentru a beneficia, însă, de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor afişate sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (denumit in continuare „Utilizatorul”). Înregistrarea presupune acceptarea prealabila de către dvs. a Termenilor şi Condițiilor şi a Politicii de Confidențialitate. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori şi Societate.

Întrucât prevederile Termenilor şi Condițiilor şi ale Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți înainte de fiecare folosire a serviciilor Site-ului. În cazul în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile oferite prin Site.

Folosind acest Site, sunteți responsabil cu privire la păstrarea confidenţialităţii datelor de acces în contul dvs. de Utilizator şi pentru toate operațiunile efectuate din respectivul cont.

Datele personale

Înregistrarea ca Utilizator presupune completarea unui formular cu date personale, precum numele şi prenumele, adresa de e-mail, care să permită identificarea dvs.

Comanda on-line

Utilizatorul care doreşte achiziționarea unui produs îl poate adăuga în coșul de cumpărături.

Dacă Utilizatorul este de acord cu preţurile Produselor, anunțate pe Site, poate să introducă datele de livrare şi de facturare, urmând să fie direcționat spre o pagină ce permite confirmarea comenzii.

În momentul în care dorește să finalizeze comanda, Utilizatorul va fi direcționat spre o pagină care îi afișează toate articolele selectate, având posibilitatea de a renunța la articolele pe care nu le mai dorește sau de a adăuga specificații suplimentare.

După expedierea comenzii, Utilizatorul va primi prin e-mail confirmarea preluării comenzii.

Plata

Plata se poate efectua numerar, în sistem ramburs

Livrarea

Livrarea Produselor se face prin curier rapid sau prin Posta Romana, în toată ţara, la adresa furnizată de Utilizator în momentul realizării comenzii.

Utilizatorul trebuie să furnizeze în momentul plasării comenzii adresele de facturare şi de livrare reale şi corecte.

Politica de returnare

Utilizatorul are dreptul să notifice în scris că renunță la cumpărare, fără penalitate şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de Urgenta nr. 34/2014. Exercitarea dreptului de retragere trebuie să fie neechivocă şi comunicată prin scrisoare trimisă prin poştă sau prin e-mail.

Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)
Costuri suportate de catre cumparator:
- Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului;